Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı yardımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Net cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

1- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de su kaçak tespiti temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çOkay daha etkili olarak yapılır.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

This Site is employing a stability services to safeguard by itself from on the web attacks. The action you only performed brought on the safety Alternative. There are lots of steps which could induce this block together with distributing a particular word or phrase, a SQL command or malformed info.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi ve gitti çok teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

You could e mail the positioning proprietor to let them know you had been blocked. Remember to include things like what you ended up carrying out when this page came up and the Cloudflare Ray ID identified at The underside of the webpage.

Yıpranan borular sızıntılara zemin oluşturur. Banyo ve tuvaletteki akıntıyı genellikle alt dairede oturan kişilerin şikâyeti üzerine farkına varılır. Banyo ve tuvaletteki su kaçağının tespiti 3 şekilde gerçekleştirilmektedir. Akustik dinleme cihazı, kamera ve nem ölçer cihazı ile banyoda ve tuvalette su kaçağı tespiti yapılır.

Report this wiki page